NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 06:57

Λιανικό Εμπόριο

Το λιανικό εμπόριο του μέλλοντος θα βασίζεται περισσότερο στην τεχνολογία. Θα είναι το ιδανικό μέρος για νέα προϊόντα και μάρκες και θα εφαρμόζουν εκτενώς πολυκαναλική και η δυναμική τιμολόγηση.

Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου διέρχεται μια θεμελιώδη διαδικασία μετασχηματισμού. Οι εφαρμογές για κινητά και οι πλατφόρμες μόδας επιτρέπουν την παρακολούθηση νέων τάσεων, τη σύγκριση και την αγορά.

Η λιανική της μόδας, ωστόσο, είναι διαφορετική από το λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών. Οι καταναλωτές κοιτάζουν πρώτα στο διαδίκτυο και πηγαίνουν σε ένα κατάστημα για να αισθανθούν το ύφασμα, να δουν τα πραγματικά χρώματα και δοκιμάσουν το προϊόν. Στα ηλεκτρονικά είναι ακριβώς το αντίθετο: βλέπουν το προϊόν που τους αρέσει και μετά μπαίνουν στο διαδίκτυο για να έχουν την καλύτερη προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος του λιανικού εμπορίου για την εισαγωγή νέων προϊόντων και νέων εμπορικών σημάτων θα παραμείνει σημαντικός. Οι πελάτες που εισέρχονται σε ένα κατάστημα πρέπει να αναγνωρίζονται και να γίνονται εξατομικευμένες συστάσεις. Για αυτό, η ανάλυση θα είναι πρωταρχικής σημασίας. Η πολυκαναλική προσέγγιση θα προσφέρει ένα σαφέστερο ταξίδι αγοράς για τους πελάτες.

Η τιμολόγηση θα προσαρμόζεται επίσης με δυναμικό τρόπο για να επιτρέψει την ιδανική ισορροπία μεταξύ ικανοποίησης πελατών και μεγιστοποίησης του κέρδους του λιανοπωλητή.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά την εταιρεία σας μέσω ενός επιτυχημένου μετασχηματισμού, επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +49 1775002727 ή +30 6936616118 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.