NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 06:56

B2B

Ο μετασχηματισμός των εταιρειών B2B παρουσιάζει μεγαλύτερες δυνατότητες από το B2C. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη εκσυγχρονισμού των διαδικασιών Πωλήσεων και Τιμολόγησης με χρήση δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων.

Υπολογίζεται ότι οι εταιρείες Β2Β που είναι ηγέτες στην ψηφιοποίηση επιτυγχάνουν έως και πέντε φορές την αύξηση των εσόδων και έως και οκτώ φορές την αύξηση EBIT (κέρδη προ τόκων και φόρων) των ομοτίμων τους.

Η έρευνα αποκαλύπτει επανειλημμένα ότι για απλές ή επαναλαμβανόμενες αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών (έως και το 85%) δεν χρειάζονται προσωπική υποστήριξη.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη εκσυγχρονισμού των βασικών εμπορικών διαδικασιών, όπως οι πωλήσεις και η τιμολόγηση, με δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία, για τη βελτίωση της απόδοσης. Η επανεξέταση του πλάνου επισκέψεων των πελατών, και του τρόπου προσαρμογής του οργανισμού ώστε να τους εξυπηρετεί καλύτερα, είναι επίσης ζωτικής σημασίας.

Ακολουθούν ορισμένες περιοχές όπου το NextInSales® μπορεί να βοηθήσει:

Αριστεία Ομάδας Πωλήσεων
Διαδικασίες και εργαλεία που στοχεύουν σε μια συστηματική διεύθυνση των πωλήσεων.

Sales Excellence elΣτρατηγικός σχεδιασμός της Ομάδας Πωλήσεων, π.χ. αριθμός και τύπος στελεχών και τεχνικών υποστήριξης πωλήσεων, βέλτιστη κατανομή πόρων και ευθυγράμμιση περιοχής, πόροι που πρέπει να κατανεμηθούν μεταξύ εξωτερικών (στην αγορά) και εσωτερικών (στο γραφείο) πωλήσεων, σύνδεση ξεκάθαρα διακριτών επιχειρηματικών αναγκών των πελατών με τις αντίστοιχες δεξιότητες πωλήσεων

Αποδοτικότητα πωλήσεων και βελτιστοποίηση απόδοσης, δηλαδή ποιά KPI πρέπει να ακολουθούνται, Διαχείριση πελατολογίου, Ανάλυση και Αναφορές Δεδομένων (reporting), Αμοιβές και Κίνητρα που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της εταιρείας και τη στρατηγική πωλήσεων

Λειτουργική ευθυγράμμιση εντός του οργανισμού: Βεβαιωθείτε ότι οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ και η τεχνική υποστήριξη λειτουργούν απρόσκοπτα. Επεκτείνετε την εμβέλεια στις Προμήθειες, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Οικονομική Διεύθυνση και το Controlling για να διασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης στις πωλήσεις (ROS).

Μεγιστοποίηση Λανσαρισμάτων

Τα νέα λανσαρίσματα είναι η χρυσή ευκαιρία για να αναβαθμίσετε το τρόπο λειτουργίας των πωλήσεων σας. Να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε το μερίδιό σας στους υπάρχοντες. Ωστόσο, συχνά οι καινοτομίες σπαταλούνται και χρησιμεύουν για να υποκαταστήσουν τις υπάρχουσες πωλήσεις και να μοιράσουν τα ίδια έσοδα.Launch Maximization new el

Υπάρχει τεράστια κρυφή αξία στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν από κοινού το Μάρκετινγκ και οι Πωλήσεις για
α) να εκπαιδεύσουν τις ομάδες πωλήσεων να χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα για να επικοινωνούν τα συμφωνημένα οφέλη,
β) να διασφαλίσουν ότι το υλικό πωλήσεων έχει σχεδιαστεί με αποτελεσματική εφαρμογή στην αγορά,
γ) να θέτουν στόχους που βασίζονται σε ουσιαστικά αρχικά πακέτα, και να περιλαμβάνουν τη στόχευση της σωστής πελατειακής βάσης,
δ) να προσαρμόζουν τα κίνητρα για την εξασφάλιση ουσιαστικής δέσμευσης της ομάδας πωλήσεων και
ε) να σχεδιάσουν έξυπνα reports για την παροχή εύκολης και αποτελεσματικής παρακολούθησης, από την πρώτη γραμμή δράσης μέχρι την διοίκηση.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο επιτυχιών, να τονώσετε το ηθικό των ομάδων και να εκτοξεύσετε στα ύψη το ROI των νέων λανσαρισμάτων που σχεδιάζετε.

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +49 1775002727 ή +30 6936616118 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

More in this category: FMCG »