NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a
NextInSales__slider_4a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Αριστεία Πωλήσεων

Οι Πωλήσεις έχουν γίνει πιο εξελιγμένες και τεχνικές, πιο στρατηγικές, με περισσότερες γνώσεις και δεδομένα, πέρα από καλές προσωπικές επαφές. Εκεί, παρέχουμε στιβαρές πρακτικές παγκόσμιας κλάσης.

Λειτουργούμε ως το εσωτερικό σας, παγκόσμιας κλάσης Τμήμα Αριστείας Πωλήσεων, και παρέχουμε τις Διαδικασίες και τα Εργαλεία, κατάλληλα για τον κλάδο και την επιχείρησή σας, με στόχο μια συστηματική διεύθυνση πωλήσεων, αφιερωμένη στην αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας του ομάδας πωλήσεών σας.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Ομάδας, π.χ. αριθμός και τύπος στελεχών και τεχνικών υποστήριξης πωλήσεων, βέλτιστη κατανομή πόρων και ευθυγράμμιση περιοχής, πόροι που πρέπει να κατανεμηθούν μεταξύ εξωτερικών (στην αγορά) και εσωτερικών (στο γραφείο) πωλήσεων, σύνδεση ξεκάθαρα διακριτών επιχειρηματικών αναγκών των πελατών με τις αντίστοιχες δεξιότητες πωλήσεων

Αποδοτικότητα πωλήσεων και βελτιστοποίηση απόδοσης, δηλαδή ποιά KPI πρέπει να ακολουθούνται, Διαχείριση πελατολογίου, Ανάλυση και Αναφορές Δεδομένων (reporting), Αμοιβές και Κίνητρα που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της εταιρείας και τη στρατηγική πωλήσεων

Λειτουργική ευθυγράμμιση εντός του οργανισμού: Βεβαιωθείτε ότι οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ και η τεχνική υποστήριξη λειτουργούν απρόσκοπτα. Επεκτείνετε την εμβέλεια στις Προμήθειες, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Οικονομική Διεύθυνση και το Controlling για να διασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης στις πωλήσεις (ROS).

Μοιραστείτε μαζί μας τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε στις πωλήσεις σας και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να την λύσουμε!

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118, +49 1775002727 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε εδώ τα άρθρα που γράφτηκαν για τους βασικούς πυλώνες της Αριστείας Πωλήσεων, καθώς εξελίσσονται, μετά τον Covid.
Post Covid – Ηγεσία μιας αποτελεσματικής Ομάδας Πωλήσεων/ 1. Εκπαίδευση
Post Covid - Ηγεσία μιας αποτελεσματικής Ομάδας Πωλήσεων / 2. Στοχοθέτηση κ Κίνητρα
Post Covid - Ηγεσία μιας αποτελεσματικής Ομάδας Πωλήσεων / 3. Δυναμική Τιμολόγηση

Επίσης τα άρθρα:
Πώς να αποκτήσετε νέους πελάτες στην ψηφιακή εποχή: Αναζήτηση Νέων Πελατών: Πως θα γίνεται στο Μέλλον.

Το μέλλον της χονδρικής: Το Χονδρεμπόριο αντιμέτωπο με το μέλλον