NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Διανομείς / 3α Μέρη

Ο τρόπος για γρήγορη επέκταση των πωλήσεων με χαμηλή επενδύση. Ειδικά διεθνώς. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις προσωπικές σχέσεις με επαγγελματικά συστήματα, διαδικασίες και εργαλεία για να έχουμε τη μέγιστη απόδοση των συνεργατών.

Καθώς ο ανταγωνισμός εντείνεται, οι εταιρείες πρέπει να αποφασίσουν σε ποιες αγορές θα δραστηριοποιηθούν με ισχυρή άμεση παρουσία. Παράλληλα, οι καινοτομίες πρέπει να φτάσουν σε όσο πιο πολλές αγορές, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να αποσβέσουν τις επενδύσεις Ε&Α, το μάρκετινγκ, και την παραγωγή.

Ειδικά για τις αναδυόμενες αγορές, φαίνεται αναπόφευκτο να μην συνεργαστείτε με τρίτους. Οι διανομείς / αντιπρόσωποι είναι το βασικό κανάλι για την προσέγγιση παραδοσιακών εμπορικών σημείων πώλησης με μικρό μέγεθος. Εκεί, οι τοπικοί παίκτες ξεπερνούν τις πολυεθνικές κατά 25-35 % επειδή εξυπηρετούν αυτούς τους πελάτες πιο αποτελεσματικά. Γνωρίζουν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της αγοράς, όπως την τοποθέτηση προϊόντων, τη φορολογία, τη νομοθεσία και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και έχουν αναπτύξει μια δομή κόστους-εξυπηρέτησης που αντιστοιχεί στο 30-60% μιας πολυεθνικής.
Η NextInSales® έχει απαράμιλλη εμπειρία στη συνεργασία με διανομείς / αντιπροσώπους, και από τις δύο πλευρές, ως εντολέας αλλά και ως διανομέας, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την ικανότητά σας να κερδίσετε σε μια αγορά, ώστε να μπορείτε να ιεραρχήσετε τις προσπάθειές σας, να ορίσετε τα κριτήρια επιλογής διανομέα, τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με έναν πιθανό συνεργάτη, τα εργαλεία για να συμφωνήσετε σε σχέδια και να παρακολουθήσετε την υλοποίησή τους, έως τη διαδικασία αλλαγή συνεργάτη.

Κατανοούμε την αλλαγή νοοτροπίας που απαιτείται για τη συνεργασία με τους διανομείς, έναντι της συνεργασίας με τις απευθείας οργανώσεις της εταιρείας σας. Την ανάγκη παροχής προγραμμάτων και εργαλείων που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να γίνουν στρατηγικοί εταίροι. Οι πολυεθνικές που ευθυγραμμίστηκαν στρατηγικά με τους διανομείς αύξησαν τις πωλήσεις τους 25-60% πάνω από την αγορά!

Έχοντας διαπραγματευτεί συμφωνίες συμβολαίων πολλών εκατομμυρίων ευρώ και πληρωμές καταγγελίας συμβάσεων, γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και τον τρόπο επίτευξης της αλλαγής με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για τους εντολείς και τους διανομείς.

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118, +49 1775002727 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.