NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_3a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Go To Revenue

Ένα πλήρες Πλαίσιο ενίσχυσης Εσόδων, ο πυρήνας της προσέγγισής μας, που περιλαμβάνει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την τεχνική υποστήριξη, με αποδοτικά και αποτελεσματικά συστήματα και εργαλεία που προσφέρουν κερδοφόρα ανάπτυξη.

Το Πλαίσιο Go-To-Revenue της NextInSales® παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στη Διαχείριση Εσόδων. Ο πυρήνας του είναι το Μοντέλο Ανάπτυξης Εσόδων, το οποίο ορίζει μια δομημένη προσέγγιση στα ερωτήματα σχετικά με το πού να αναπτυχθείτε, ποια αξία να παραδοθεί, πώς να τη παραδώσετε και πώς να γίνουν μόνιμες οι αλλαγές.

Για κάθε κανάλι, είναι κρίσιμο να δημιουργηθούν οι απαραίτητες δεξιότητες. Μπορούμε να βοηθήσουμε:
α) να ορίστε την κατάλληλη στρατηγική Καναλιών, ως μέρος του μοντέλου της Προσέγγισης της Αγοράς (Route To Market)
β) να επιλέξτε τα τμήματα Προϊόντων/Υπηρεσιών που θέλετε να εστιάσετε
γ) να διατυπώσετε ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές Προτάσεις Αξίας για κάθε κανάλι και συνεργάτη,
δ) να δομήσετε Προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των προωθήσεων πωλήσεων) για να μεταφράσετε τις Προτάσεις Αξίας και να τροφοδοτήσετε την ανάπτυξη των πωλήσεων και να επιτύχετε την αύξηση των τιμών
ε) να επανασχεδιάστε τις Παροχές στο Εμπόριο για να μεγιστοποιήσετε τα κανάλια (παραδοσιακά και ψηφιακά) με ελάχιστες τριβές, ενώ ανακατευθύνετε τα κεφάλαια εκεί που δημιουργούν ισχυρές και βιώσιμες σχέσεις με τους καταναλωτές και τους εμπόρους λιανικής και
στ) να ευθυγραμμίσετε τις μεθόδους και τα εργαλεία για την παρακολούθηση των ικανοτήτων, δεξιοτήτων και της απόδοσης των Συνεργατών.

Εάν ο οργανισμός σας είναι κυρίως απασχολημένος στις καθημερινές λειτουργίες, είναι καιρός να πάρετε μια ανάσα και να επικεντρωθείτε στη στρατηγική διάσταση. Η περαιτέρω επέκταση των υπαρχόντων συστημάτων δεν βοηθά πλέον. Χρειάζεται ένας καλά σχεδιασμένος, δραστικός δρόμος προς τα εμπρός.
Σε ένα τόσο δύσκολο αλλά ουσιαστικό βήμα μπροστά, μπορούμε να βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118, +49 1775002727 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.