NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_5a
NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_1a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Μεγιστοποίηση Λανσαρισμάτων

Launch Maximization Launch Maximization

Βγάλτε τη μέγιστη απόδοση της ομάδας πωλήσεών σας! Θα εισάγουμε καινοτόμες διαδικασίες στην εκπαίδευση, στον καθορισμό στόχων, στον σχεδιασμό κινήτρων και την παρακολούθηση των λανσαρισμάτων και θα ενισχύσουμε τον τζίρο τους και την εμψύχωση της ομάδας.

Τα νέα λανσαρίσματα είναι η χρυσή ευκαιρία για να αναβαθμίσετε το τρόπο λειτουργίας των πωλήσεων σας. Να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε το μερίδιό σας στους υπάρχοντες. Ωστόσο, συχνά οι καινοτομίες σπαταλούνται και χρησιμεύουν για να υποκαταστήσουν τις υπάρχουσες πωλήσεις και να μοιράσουν τα ίδια έσοδα.

Υπάρχει τεράστια κρυφή αξία στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν από κοινού το Μάρκετινγκ και οι Πωλήσεις για
α) να εκπαιδεύσουν τις ομάδες πωλήσεων να χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα για να επικοινωνούν τα συμφωνημένα οφέλη,
β) να διασφαλίσουν ότι το υλικό πωλήσεων έχει σχεδιαστεί με αποτελεσματική εφαρμογή στην αγορά,
γ) να θέτουν στόχους που βασίζονται σε ουσιαστικά αρχικά πακέτα, και να περιλαμβάνουν τη στόχευση της σωστής πελατειακής βάσης,
δ) να προσαρμόζουν τα κίνητρα για την εξασφάλιση ουσιαστικής δέσμευσης της ομάδας πωλήσεων και
ε) να σχεδιάσουν έξυπνα reports για την παροχή εύκολης και αποτελεσματικής παρακολούθησης, από την πρώτη γραμμή δράσης μέχρι την διοίκηση.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο επιτυχιών, να τονώσετε το ηθικό των ομάδων και να εκτοξεύσετε στα ύψη το ROS των νέων λανσαρισμάτων που σχεδιάζετε.

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118, +49 1775002727 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.