NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_5a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Είναι πέρα από την εφαρμογή τεχνολογίας. Πρόκειται για αποδεδειγμένη εμπειρία από πρώτο χέρι στην εξέλιξη των υφιστάμενων διαδικασιών της ομάδας πωλήσεων, καθώς και στην επινόηση εντελώς νέων μοντέλων πωλήσεων.

Η δεκαετία ξεκίνησε με μια άνευ προηγουμένου υποστήριξη ψηφιακών καναλιών και μοντέλων πωλήσεων λόγω του Covid. Η ψηφιοποίηση έγινε στόχος κάθε εταιρείας.

Θεωρούμε δύο ξεχωριστούς δρόμους για να κερδίσουμε την δεκαετία των 20s:
Ο ένας έχει να κάνει με την εξέλιξη των βασικών διαδικασιών Πωλήσεων. Προφανή πράγματα όπως το e-enabled salesforce και το λανσάρισμα του εταιρικού e-shop ως πρόσθετος τρόπος προσέγγισης πελατών. Αλλά και προσαρμογές των σημείων επαφής πελατών, όπου η εσωτερική ομάδα πωλήσεων έρχεται πιο συχνά σε επαφή με πελάτες, ενώ οι συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τις ομάδες πωλήσεων στην αγορά μειώνονται.

Αυτά τα φαινομενικά προφανή έργα κρύβουν πολλούς κινδύνους. Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το εταιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί απρόσκοπτα και υιοθετείται από το τμήμα πωλήσεών σας;

Όταν μετατοπίζετε πόρους σε εσωτερικές πωλήσεις, πώς επανασχεδιάζετε τα κίνητρά σας ώστε να βασίζονται στην ομαδική προσπάθεια;

Ο άλλος δρόμος έχει να κάνει με πιο ριζοσπαστικές εφευρέσεις, με την εισαγωγή επαναστάσεων.
Τα μοντέλα πωλήσεων Direct2Consumer (D2C) είναι αυτά για τα οποία προσπαθούν οι περισσότερες εταιρείες. Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε δεδομένα πελατών που θα είναι ο χρυσός για το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο παρακάμπτουν επίσης τους κλασικούς λιανοπωλητές.

Αλλά η πρόταση αξίας πρέπει να ορίζεται σαφώς και να είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με το όραμα και το μοντέλο λειτουργίας. Η NextInSales® μπορεί να βοηθήσει με τον ορισμό του χαρτοφυλακίου, τη στρατηγική προσφοράς, το μοντέλο εσόδων (τιμή ανά προϊόν ή συνδρομή).

Δυνατότητες όπως η τιμολόγηση ή αποφάσεις όπως το τι να κρατήσετε εσωτερικά στην εταιρεία ή να αναθέσετε εξωτερικά σε τρίτους είναι επίσης ζωτικής σημασίας.

Όλοι οι δείκτες απόδοσης για το D2C είναι επίσης διαφορετικοί από εκείνους της κλασικής επιχείρησης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τους μοχλούς που περιλαμβάνουν την Αξία Ζωής Καταναλωτή (Consumer Lifetime Value, CLV) και το Κόστος Απόκτησης Καταναλωτή (Consumer Acquisition Costs, CAC).

Δεδομένου ότι κάθε εταιρεία βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο εκκίνησης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική και αποδοτική προσέγγιση.

Αυτή είναι μια επένδυση στο μέλλον της εταιρείας σας και ένας τρόπος να προχωρήσετε με άλματα!

Και στους δύο δρόμους, εφαρμόζουμε ένα σπριντ 10 εβδομάδων όπου περνάμε από το όραμα στη λεπτομέρεια και την επικύρωση και παραδίδουμε ένα έργο έτοιμο για υλοποίηση.

Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για την εταιρεία σας!

Επικοινωνήστε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118, +49 1775002727 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.