NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_2a
NextInSales__slider_5a
NextInSales__slider_3a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Ποιοί Είμαστε

NextInSales®

Το έχουμε κάνει, ξανά και ξανά, ως Διευθυντές στην πρώτη γραμμή, υπεύθυνοι για τις πωλήσεις και την κερδοφορία.
Δρώντας παγκόσμια, κατανοώντας ότι κάθε αγορά και οργανισμός έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και βρίσκοντας και εφαρμόζοντας τη σωστή λύση για κάθε περίπτωση.
Λειτουργώντας τώρα σαν σύμβουλοι, η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τον οργανισμό σας, με λύσεις που λειτουργούν, να αυξήσει τα έσοδα και να επιτύχει σημαντικές και βιώσιμες αλλαγές.

Προσεγγίζουμε τις επιχειρήσεις από την πλευρά της Αριστείας των Πωλήσεων, αλλά κατανοούμε επίσης καλά Στρατηγική και Μάρκετινγκ και τον τρόπο αλληλεπίδρασης όλων των λειτουργιών της εταιρείας.

Οι Πωλήσεις, όπως όλες οι λειτουργίες, έχουν γίνει περισσότερο προσανατολισμένες στα δεδομένα και η δομημένη προσέγγιση πρέπει να συμπληρώνει τις δεξιότητες της ομάδας πωλήσεών σας να συνδέονται με τους πελάτες σας. Ο μετασχηματισμός των Πωλήσεων απαιτεί αποφασιστικές προσαρμογές στον επαναπροσανατολισμό των επενδύσεων σας στους τομείς που θα φέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Εμείς, εφαρμόζοντας τις αρχές της Αριστείας των Πωλήσεων, τόσο σε στρατηγικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό τον μετασχηματισμό. Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Για παράδειγμα, τα Λανσαρίσματα είναι ένα ισχυρό όχημα ανάπτυξης. Για να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Δείτε εδώπώς η λύση μας μεγιστοποιεί τη συμβολή των πωλήσεων.

Εάν έχετε επίσης εντοπίσει μια ευκαιρία στην αγορά, θα παρέχουμε ουσιώδεις πληροφορίες και εφαρμόσιμες προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε με ασφάλεια. Διεθνώς. Πιθανότατα έχουμε ήδη εργαστεί σε αυτή την αγορά.

Προσφέρουμε επίσης την επιλογή Υπερ-Ενίσχυσης μιας υπάρχουσας αγοράς, εφαρμόζοντας μια ισχυρή, δοκιμασμένη προσέγγιση για την παροχή διαφάνειας των βασικών σημείων επιτυχίας και αδυναμιών και μαζί με την τοπική ομάδα θα συμφωνήσουμε σε ένα στιβαρό σχέδιο δράσης για την τροφοδοσία της ανάπτυξης. Εδώ είναι περισσότερα για την ισχυρή διαδικασία μας.

Η εμπειρία μας είναι με το B2B και το FMCG και θεωρούμαστε ειδικοί στη διαχείριση Διανομέων / Αντιπροσώπων και Χονδρεμπόρων.

Εμπιστευτείτε μας το πιο περίπλοκο και σημαντικό πρόβλημα ή την ευκαιρία σας και θα εργαστούμε δίπλα-δίπλα με τις ομάδες σας για να το λύσουμε!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μανώλη Λέκκα στο +30 6936616118 ή στο +49 1775002727

Ανακαλύψτε τις λύσεις για τις Πωλήσεων της NextInSales® που λειτουργούν αποτελεσματικά:

GoToRevenue

Αριστεία Πωλήσεων

Τιμολόγηση / Εμπορική Πολιτική

Διανομείς / 3α Μέρη

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Μεγιστοποίηση Λανσαρισμάτων,

Υπερ-Ενίσχυση Αγοράς